Vállalati feltöltő szobák

Egyre nagyobb kihívás a vállalkozások számára hatékony munkaerőt találni, továbbá ettől még nehezebb feladat a munkatársak hatékonysági szintjén fenn is tartani.

Mivel Ön ezt a cikket olvassa, bizonyára azon kevesek közé tartozik, akik felismerték, hogy mekkora költséggel jár a munkaerő fluktuáció, mennyi energiát visz el az új emberek betanítása, nem beszélve a kollégáról, aki esetleg elhagyja a vállalkozást.

Stresszoldás vállalati környezetben

Kérjen ajánlatot ma!

Lényegében mik a vállalati feltöltő szobák?

Nem egyenlő kiskonyhával, kávézóval a sarokban, vagy mini étteremmel. Egy elvonuló zóna, ahol a munkatársa teljesen leengedhet, kikapcsol, relaxál, nyújtózik, szunyókál, meditál – ugye nem kell tovább sorolnunk?

Nem egy híres előadóművészt látunk a 20 perc pihenőjében olyannyira ellazulni, hogy konkrétan „az álla leesik”, annyi energiát sem pazarol, mivel tudja, hogy csak így lehetséges a napi 2-3 koncert maximális erőbedobással. Az ön munkatársa hány órát dolgozik ilyen hatékonysággal? Ugye tudja, hogy ez messze áll a 8 órától? (megsúgjuk, ez inkább a feléhez közelít és a szomorú valóság pedig az, hogy mindkét felét ön fizeti, kedves vállalkozó)

Ez utóbbi tény szomorú valósága ösztönözte a magyar vállalkozók egy szegmensét, hogy elkezdjenek számolni, modern vállalkozói szemmel gondolkodni, ami nem tér el abban, hogy a jobb alsó sarok egy kiemelten fontos része a vállalkozásnak. Így kezdett az változni, hogy ma már nem csak a mindenki által ismert Google feltöltő szobája létezik, sőt, nem csak az Unilever és Nike szeretné, ha alkalmazottai fitten dolgoznának, tele kreativitással, hanem magyar vállalkozások is.

Miben gondolkodhatunk?

Minden olyan megoldásban, mellyel a munkatársai kikapcsolhatnak. Ilyen célra pedig kitűnően alkalmasak a masszázs szobák, játék szobák, meditációs és jóga szobák, szundi szobák, elektronika-mentes szobák, ezek bármilyen kombinációja.

A pihenőszobák kialakításánál a legfontosabb szempont a stressz csökkentése, ennek ma leghatékonyabb módja a BEMER terápia bevezetése. 8 perc kezelés és felfrissülve folytathatja a munkáját a munkatársunk.

Ezt a terápiát egy svájci gyártású készülék biztosítja, mely a mikrokeringés fokozásával ér el eredményeket. Ez az  orvostechnikai eszköz egyébként ennél sokkal többre képes. Egyénre szabott kezelésekkel hatékonyan tudjuk kezelni a különböző fájdalmakat (derék, vagy fejfájást), magas vérnyomást stb. Rendszeres használata csökkenti a táppénzes idők számát. Prevenciós hatása tudományosan bizonyított.
A terápiát, az irodamasszázs szolgáltatásunkkal együtt is igénybe veheti.

 

AMI KIEMELTEN FONTOS:

a vállalkozó ne saját maga számára képzelje el a feltöltő szobát!

Mit is jelent ez? Olyan szobát kell kialakítani, mely a vállalat munkatársaira van szabva. Biztosan tisztában van az ő igényeikkel? Kitűnő. Ám amennyiben nincs, kezdje azzal, hogy megismeri őket ilyen szempontból is.

Gyűjtsön be róluk információkat, vegye igénybe a HR-es kollégát és kérdőívezzék meg a kollégákat, hogy számukra mi lenne a legfontosabb. Üljenek le beszélgetni, csodákra képes és megalapozza a feltöltő szobák létrehozását is.

NE HAGYJON TÖBBET PÉNZT VESZNI

A FLUKTUÁCIÓ MIATT!