Bemer terápia

“Képtelenség napi 8-10 órában folyamatosan dolgozni.

A tudományos megfigyelések egyértelmüen igazolják, hogy megfeszített figyelemmel legfeljebb 1-1,5 óráig képes magas hatékonysággal dolgozni egy ember, és ezt követően önkéntelenül is lankad a figyelme, romlik a teljesítménye” – mondja Kiss István tanácsadó szakpszichológus.

Amikor úgy érezzük, hogy képtelenek vagyunk már több információt, befogadni, feldolgozni, amikor elfutnak mellettünk a szavak, hirtelen kihagy a figyelmünk, ha ilyenkor nem kapunk lehetőséget a pillanatnyi lazításra, ebben az estben sokkal könnyebben hibázunk,

Kérjen ajánlatot!

Kattitson és tudjon meg többet!

A pihenés és kikapcsolódás a munkahelyen, elsőre furán hangzik, de ma már mindenki számára egyértelmű, hogy a stressz csökkentése javítja a teljesítményt.

A pihenőszobák kialakítása már nem csak a nagyvállalatok privilégiuma. Az erre áldozott pénz nagyon gyorsan megtérül. A kutatások kimutatták, hogy azok a dolgozók, akik rendszeresen “megfelelő” szünetet tartanak munkájukban, napról napra hatékonyabban dolgoznak.

A „szünethelységekben” mint például a konyha ahol kávézgatni, vagy a dohányzásra kijelölt helyen ahol cigizni, és facebookozni szoktak, (Ilyenkor a szünetekben az időt figyeljük, és azt mondjuk magunkban „ na még 3 perc és mehetek vissza dolgozni”) nos ezek a helységek és tevékenységek teljesen  alkalmatlanok a stressz oldásra és a feltöltődésre, mert kontraproduktivak, és nem inspirálnak. 

A pihenő szobák kialakításnál több szempontot is figyelembe kell venni, nem elég egy kényelmes fotel, egy csocsó asztal, akvárium, stb, Ma már ez külön felkészültséget igényel.
Mi ebben is segítünk.

A pihenőszobák kialakításánál a legfontosabb szempont a stressz csökkentése, ennek ma leghatékonyabb módja a BEMER terápia bevezetése.
8 perc kezelés és felfrissülve folytathatja a munkáját a munkatársunk.
Ezt a terápiát egy svájci gyártású készülék biztosítja, mely a mikrokeringés fokozásával ér el eredményeket.
Ez az  orvostechnikai eszköz egyébként ennél sokkal többre képes.
Egyénre szabott kezelésekkel hatékonyan tudjuk kezelni a különböző fájdalmakat (derék, vagy fejfájást), magas vérnyomást stb.Rendszeres használata csökkenti a táppénzes idők számát. Prevenciós hatása tudományosan bizonyított.
A terápiát, az irodamasszázs szolgáltatásunkkal együtt is igénybe veheti.